Συχνές ερωτήσεις

Ρωτήστε τις τιμές μας για τα παιδικά πάρτυ κι όποια άλλη πληροφορία θέλετε. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας λύσουμε όλες τις απορίες σας!

Γιατί να επιλέξουμε εσάς για το party μας;

Η Grace Kids Entertainment αγαπάει πολύ αυτό που κάνει. Δεν χρεώνουμε με την ώρα γιατί όταν κάνουμε αυτό που αγαπάμε τα ρολόγια παύουν να λειτουργούν.

 

Δίνουμε έμφαση στην κάθε λεπτομέρεια και στην ποιότητα. Ποντάρουμε πολλά στο να φαίνονται αληθινοί στα παιδιά οι χαρακτήρες, προσέχοντας τα κοστούμια μας και επενδύοντας σε αυτά. Αγοράζουμε συνέχεια καινούργια πράγματα είτε για να βελτιώσουμε τις ήδη υπάρχουσες στολές, είτε για να φτιάξουμε καινούργιες. Δεν μας αρέσουν οι πρόχειρες εμφανίσεις. Ο κάθε ήρωας κάνει το δικό του επαγγελματικό μακιγιάζ για να μοιάζει με τον χαρακτήρα του παραμυθιού. Τα αξεσουάρ της κάθε στολής είναι αγορασμένα με αγάπη και πανομοιότυπα με τα αληθινά.

 

Γνωρίζουμε τα τραγούδια των ταινιών και τα τραγουδάμε στα παιδιά στην είσοδο του ήρωα. Μπαίνουμε στον ρόλο από την αρχή ως το τέλος του πάρτυ και είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε σε κάθε ερώτηση των μικρών μας φίλων. Θέλουμε τα παιδιά να νιώσουν πως είχαν τον πραγματικό ήρωα δίπλα τους. Για μας το πιο σημαντικό είναι να δημιουργήσουμε μια μοναδική ανάμνηση στο κάθε παιδί, που θα τη θυμάται για χρόνια και θα την κρατάει μέσα στη ψυχή του σαν κάτι όμορφο και τόσο μαγικό, γιατί και εμείς όλοι είμαστε παιδιά μέσα μας…

Στο πάρτυ μας θα έρθουν οι χαρακτήρες από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που βλέπουμε στο site και στα υπόλοιπα social media που έχετε;

Όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο που βλέπετε είναι τραβηγμένες από δικά μας πάρτυ. Τίποτα δεν είναι από το Ίντερνετ ή ψεύτικο.

Σε ποια περιοχή βρίσκεστε;

Είμαστε στην Αθήνα. Εξυπηρετούμε όλη την Αττική. Μπορούμε να έρθουμε και εκτός Αθηνών αν υπάρχει τρόπος μεταφοράς του εξοπλισμού μας με σχετική χρέωση.

Ποιες είναι οι τιμές σας για τα παιδικά πάρτυ σας και πόσο κοστίζει η ώρα;

Δεν χρεώνουμε με την ώρα και δεν είμαστε ποτέ αυστηροί με το ρολόι! Αυτό γίνεται διότι υπάρχουν διάφορα πακέτα και είμαστε αρκετά ευέλικτοι.

 

Οι τιμές για τα παιδικά πάρτυ είναι ανάλογες με τον εξοπλισμό και τις υπηρεσίες που θα προσφέρουμε. Μιλήστε μαζί μας για να βρούμε το πακέτο που ταιριάζει στον τύπο του πάρτυ σας, στον χώρο σας, στην ηλικία και στον αριθμό παιδιών.

Τι πληροφορίες θα πρέπει να σας δώσουμε για το πάρτυ μας;

Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θα θέλαμε να γνωρίζουμε λίγα πράγματα για τον χώρο σας, αριθμό, ηλικίες παιδιών και πόσα αγόρια και κορίτσια θα είναι. Φυσικά το ποιος είναι ο αγαπημένος ήρωας των παιδιών και τις μουσικές τους προτιμήσεις στο τραγούδι και στον χορό!

Τι χώρους καλύπτετε;

Ρωτήστε μας για χώρους διαφόρων ειδών με τους οποίους συνεργαζόμαστε σε διάφορες περιοχές.

 

Μπορούμε να έρθουμε σε σπίτια, ανεξάρτητα από το μέγεθος τους, κήπους, παιδότοπους, σχολεία, φροντιστήρια, αίθουσες εκδηλώσεων, εστιατόρια, ξενοδοχεία και άλλα. Διαμορφώνουμε τον χώρο σας έτσι ώστε να μπορούν να κινηθούν τα παιδιά με άνεση.

 

Ο ηχητικός εξοπλισμός μας καλύπτει μεγάλους χώρους,  αν όμως χρειαστούμε κάτι παραπάνω έχουμε ειδικούς συνεργάτες που μας εξυπηρετούν σε μεγαλύτερα parties με σχετική χρέωση.

Τι χρειάζεστε από εμάς για τον χώρο;

Εάν φέρουμε τον εξοπλισμό μας, χρειαζόμαστε μόνο μια πρίζα για να πάρουμε ρεύμα στον χώρο που θα γίνει η απασχόληση των παιδιών. Ακόμη θα χρειαστούμε έναν μικρό χώρο για να μεταμφιεστούμε, όπου δε θα έχουν πρόσβαση παιδιά.

Σε τι είδους περιστάσεις μπορούμε να σας καλέσουμε;

Γενέθλια, γιορτές, σχολικά πάρτυ, αποκριάτικα πάρτυ, χριστουγεννιάτικα μπαζάρ, εταιρικές εκδηλώσεις. Επίσης, μπορεί να γίνει απλή επίσκεψη του αγαπημένου ήρωα του παιδιού στο σπίτι ή σε νοσοκομείο.

Οι κοριτσίστικοι χαρακτήρες μπορούν να απασχολήσουν και αγόρια;

Βεβαίως, το πρόγραμμα είναι και για αγόρια και για κορίτσια.

Τα πάρτυ σας για ποιες ηλικίες παιδιών είναι καταλληλότερα;

Προσαρμόζουμε το πρόγραμμα και τις δραστηριότητες ανάλογα με τις ηλικίες των παιδιών. Το διαδραστικό μουσικό πρόγραμμα είναι πιο κατάλληλο για παιδιά από 4 έως 10.

Πόσα παιδιά μπορεί να απασχολήσει ένας ήρωας;

Ο ιδανικός αριθμός είναι 30 με 35 για να υπάρχει το καλύτερο αποτέλεσμα και ασφάλεια. Για παραπάνω παιδιά ίσως χρειαστεί δεύτερος χαρακτήρας ή βοηθός.

Μπορούμε να φέρουμε παραπάνω από έναν ή δύο χαρακτήρες για αγόρια και κορίτσια;

Και βέβαια μπορείτε αρκεί να το γνωρίζουμε αρκετά νωρίτερα. Υπάρχει και σχετική χρέωση ανά χαρακτήρα.

Τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε για το face painting και τα make up tutorials των κοριτσιών είναι ειδικά για παιδιά;

Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε πάνω στα παιδιά είναι από επαγγελματικές επώνυμες εταιρίες. Κάποιες από αυτές είναι οι Kryolan, ΜAC, Too Faced, Fenty Beauty, Anastasia Beverly Hills και πολλές ακόμη.

Πόσο νωρίτερα πρέπει να σας καλέσω για το πάρτυ μας;

Όσο νωρίτερα τόσο το καλύτερο. Η διαθεσιμότητα είναι μικρή, ειδικά σε περιόδους Χριστουγέννων, Αποκριών και τον μήνα Ιούνιο. Δίνουμε προτεραιότητα σε αυτούς που μας καλούν νωρίτερα.

Μπορούμε να αφήσουμε τα παιδιά μόνα τους με τους ήρωες και να φύγουμε;

Όχι. Πρέπει να είναι πάντα κάποιοι ενήλικες στον χώρο, ανάλογα και με τον αριθμό παιδιών που βρίσκονται μαζί μας. Αυτό γίνεται διότι τα παιδιά νιώθουν πιο οικεία με εμάς όταν είναι κάποιος δικός τους μαζί.

Πάντα προσέχουμε τα παιδιά, όμως δε πρέπει να ξεχνάτε πως ο βασικός λόγος που είμαστε εκεί είναι για να τα διασκεδάσουμε. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για την ασφάλεια τους σε περίπτωση ατυχήματος. Είναι ακατόρθωτο να προσέχουμε πολλά παιδιά ταυτόχρονα, όταν πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι στο να βγει ένα άρτιο πρόγραμμα.

Τι μέτρα προστασίας έχετε ως προς τον ιό Covid-19;

Οι entertainers κάνουν COVID Tests. Κάποιοι entertainers έχουν νοσήσει και έχουν ξεπεράσει τον ιό, έτσι δεν μπορούν να τον μεταδώσουν ούτε και να τον ξανά κολλήσουν για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Σας αποστέλλεται χαρτί γιατρών που το επιβεβαιώνει  και αναγράφει την ημερομηνία που βγήκαν θετικοί στον ιό.

Επίσης, αν ζητηθεί οι entertainers φορούν χαρούμενες μάσκες που ταιριάζουν στο κουστούμι και στον χαρακτήρα που υποδύονται.